Malibu Boats, life without limits!

Of u nu wakeboard, surft, skiet of gewoon met vrienden en familie rondhangt, wij hebben een boot voor iedereen en elk budget.

Al dertig jaar lang heeft het Amerikaanse bedrijf Malibu Boats  de ervaring op het water maximaal benut.

We werken met een zorgvuldige aandacht voor detail en ontwikkeling voor de belangrijkste pro’s van vandaag, dit zijn de redenen waarom Malibu de best verkopende boot ter wereld is. En de eigenaren zullen het ermee eens zijn, er is gewoon iets heel cools aan de Malibu-sfeer die niet wordt geëvenaard door een andere ervaring. Wist je dat 1 op 2 ‘towboats’ ter wereld van Malibu Boats is?

Leie Nautic is al enkele jaren trotse invoerder en verdeler van Malibu Boats en Axis Wake in de Benelux.

Ontdek hieronder onze Malibu Boats boten !

M240

De M240 heeft zijn vlag stevig aan de top van de Malibu-lijn geplant. Een luxe wake-boot als geen ander, elk detail van de M240 heeft een luxe M-serie stijl en functionaliteit. De standaardfuncties lezen als een verlanglijstje voor de perfecte sleepboot: de premium uitschuifbare koeler, aangedreven Gx-toren, Multi View-bank, draadloze opladers – we kunnen maar doorgaan. Met exclusieve functies zoals het ultrasnelle Malibu Launch System 6 Ballast™ dat binnen drie minuten vult en Surf Gate® Fusion dat is geïntegreerd in de M-Line Hull voor de grootste en schoonste deining in de zogbootindustrie, de M240 brengt je iets dat het water nog nooit eerder heeft gezien. Als u op zoek bent naar onovertroffen luxe, onverzettelijke prestaties en ongeëvenaarde innovatie, dan is de M240 iets voor u.

M220

De M220 is misschien net geen 7 meter hoog, maar hij doet niets af aan de luxe, prestaties en innovatieve kenmerken van zijn grotere broer, de topklasse M240. Eén blik op de M220 en je herkent meteen het gedurfde profiel van de M-serie, met een hoog vrijboord dat meer passagiers mogelijk maakt (wat meer plezier betekent), meer ballast, meer opslagruimte en een grotere aanwezigheid op het water. En omdat deze nieuwe M helemaal uit Malibu bestaat, zijn wakeboard-wakes helder, schoon en perfect gevormd en zijn de surfgolven in bijna alle omstandigheden beter dan ooit dankzij de M-Line Hull.

25LSV

Geheel nieuw voor 2022, de Malibu Wakesetter 25 LSV is de nieuwe standaard voor 25-footers. De 25 LSV is de langste boot in de Luxury Sport V-Drive-serie met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een grote bemanning op een lange dag. Snijd door grote meren, double-ups en rollende surfgolven met de slanke traditionele boeg, zelfs als deze volledig is geladen met een 18-koppige bemanning en afgetopte ballast. Strek je uit en pak wat zon in de luxe omhullende lounge of verander de ruimte in een eetkamer met de Multi View Wake Bench. In een boot die zo ruim is met al deze voorzieningen, is het enige dat u achterlaat het dok.

23LSV

De legendarische 23 LSV is de bestverkochte sleepboot aller tijden omdat hij ontegensprekelijk alles levert wat een gezin nodig heeft voor een onvergetelijke dag op het water in een maatklasse die prestatie, ruimte en wendbaarheid perfect in evenwicht brengt – en dat alles in een slanke traditionele boegvorm die moeiteloos door haksel in groot water snijdt. De iconische 23 LSV is beter dan ooit met nieuwe ontwerpkenmerken zoals een overloop, een volledig opnieuw geconfigureerd interieur en verbluffende wakeboard-, wakesurf- en waterski-prestaties.

22LSV

De 22 LSV, de meest compacte van de LSV-familie, deelt hetzelfde potentieel voor het maken van een wake, comfortvoorzieningen en gebruikersgerichte technologie als zijn grotere broers, maar met een lengte van iets minder dan 22 voet is hij beter benaderbaar voor kleinere gezinnen en nieuwe kopers. En je zult geschokt zijn over wat de 22 kan doen! Kies tussen de Wake Plus Hull voor surf- of wakeboardliefhebbers of de Diamond Multi-Sport Hull voor allround prestaties met slalomwakes die je nauwelijks merkt. Hoe dan ook, de 22 LSV combineert alle beste aspecten van de grotere LSV’s in een compacter pakket dat nog steeds een grote klap uitdeelt.

23MXZ

De Wakesetter 23 MXZ is voor de bemanning die op zoek is naar wakes en golven op professioneel niveau achter de boot en luxe van het volgende niveau binnenin. De augurk-vorkboog en de ultra-pluche cockpitlounge bieden plaats aan 16 in stijl die je moet zien om te geloven. Met een groot aantal tech-forward en wake-making-functies, levert de 23 MXZ niet alleen het comfort van het schepsel, maar ook de kernprestaties van Malibu. Met andere woorden, deze toekomstige klassieker is het beste van twee werelden. Je eiste dat een MXZ van 7 meter lang werd afgeleverd – Malibu.

24MXZ

MXZ staat voor maximale ruimte, luxe en prestaties – en de 24 MXZ biedt dat allemaal en meer. Beroemd om zijn perfecte wakes en golven, scherpe styling gemengd met geavanceerde technologie en de meest ruime boeg in de Malibu-lijn, de 24 MXZ is gedurfd en gemaximaliseerd. Met nieuwe innovaties, een luxueus nieuw interieur en ongelooflijke prestaties achter de boot, is de 24 MXZ de ultieme augurkvork.

21 LX

De Malibu Wakesetter 21 LX is een gloednieuwe boot voor 2022 die voortkomt uit een stamboom van modellen die eraan voorafgingen om de prestaties te leveren die worden verwacht van een echte Malibu Wakesetter. Een van de meest unieke kenmerken van deze nieuwe boot is de nieuw ontworpen Hybrid Bow die de scherpe lijnen van de traditionele boeg van de 21 VLX bevat om soepel door het water te snijden met de ruimte van de picklefork boeg van de 21 MLX. Veelzijdigheid, comfort en ultiem gemak zijn de kenmerken van deze gloednieuwe 21 LX uit 2022, waardoor het het perfecte startpunt is voor Malibu’s Wakesetter-line-up.

20VTX

De 20 VTX is Malibu’s ultieme drievoudige dreiging. VTX staat voor veelzijdigheid en het is echt de boot waar iedereen blij van wordt, of je nu wilt skiën, wakesurfen of wakeboarden. De unieke Malibu Cut Diamond Hull™ is toernooi-goedgekeurd – dus je krijgt slalom-wakes op professioneel niveau – of je kunt de ballast vullen, de Power Wedge III laten vallen en Surf Gate inzetten voor een golf waarvan je niet zult geloven dat deze van een 20 kwam -voet boot. Leuk om mee te rijden, gemakkelijk op te bergen en eenvoudig te traileren: de 20 VTX is precies wat uw multisportfamilie zoekt.

TXi MO

De Response TXi, de meest gerespecteerde skiboot ter wereld, brengt waterskiprestaties met drie evenementen als geen ander op het water van vandaag. De T-Cut Diamond Hull™ is uniek ontworpen voor de TXi en heeft zijn prestaties bewezen, zowel recreatief met talloze persoonlijke records als professioneel met 13 wereldrecords op zak. Met Malibu-innovaties zoals de Advanced Rudder Control, produceert de Response TXi de zachte, nauwelijks aanwezige wakes en rotsvaste tracking om de skiër elke keer een consistente trekkracht te geven. De Malibu Open Edition bevat een 7-inch touchscreen, Zero Off GPS-snelheidsregeling en aluminium accenten. De even capabele en luxueuze open boegversie zorgt ervoor dat twee extra passagiers zich bij u op het water kunnen voegen en kunnen zien wat alleen de TXi op de baan kan doen.

TXi MO CB

De Malibu Response TXi is de ultieme koersdoder. Boterzachte wakes zijn er nauwelijks, van lange lijn tot korte lijn en de solide tracking dankzij de toernooi-goedgekeurde Malibu T-Cut Diamond Hull™ zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren je volgende PB maakt. Met Malibu-innovaties zoals de Advanced Rudder Control, produceert de Response TXi zachte, nauwelijks aanwezige wakes en rotsvaste tracking om de skiër elke keer een consistente trekkracht te geven. De Malibu Open Edition bevat een 7-inch touchscreen, Zero Off GPS-snelheidsregeling en aluminium accenten. Met 13 wereldrecords op zak, is er een reden waarom meer professionele skiërs ervoor kiezen om achter de gestroomlijnde, toernooiklare Response TXi te rijden.

26 LSV

Geheel nieuw voor 2023, de Malibu Wakesetter 26 LSV voegt zich bij de Luxury Sport V-Drive Series als de grootste boot die Malibu ooit heeft gemaakt. Met een lengte van 26,5 meter biedt de 26 LSV alle luxe voorzieningen die jij en je 17-koppige bemanning nodig hebben voor eindeloze zomerdagen aan het meer. Met pluche spiegelstoelen, de Max-Pivot Seat™ en de koelbox aan de bakboordzijde, smeekt de 26 LSV om lekker te luieren na een verfrissende middagzwemmen in de baai of een cruise bij zonsondergang voor het diner. Met meer dan 6.000 pond aan ballast en extra maatwerk dat wordt geleverd met Surf Gate® en Power Wedge III®, laat de 26 LSV genoeg speelruimte over met een grote zak en perfecte golf aan beide kanten. Met geavanceerde innovaties, een ruim nieuw interieur en onverslaanbare wake & wave-prestaties achter de boot, biedt de 26 LSV een ervaring op het water die u echt nergens anders kunt krijgen.

Wenst u een Malibu Boat volledig zelf samen te stellen?

Geen probleem! Met de bootconfigurator stel je je eigen functionaliteiten én natuurlijk bootkleuren samen.

Onze innoverende technologieën!

Surf Gate

Met de high-speed hydraulische actuators van Surf Gate ™ kunt u zicht met de surfgolf snel van links naar rechts verplaatsen. Surf Gate creëert de meest dynamische speeltuin voor wakesurfen. Geen enkele concurrent komt in de buurt met hetzelfde instelbereik.

Power Wedge III

De Power Wedge III maakt je golven groter door de achterkant van de boot naar beneden te trekken en bespaart brandstof door je automatisch sneller te krijgen. Vanaf 2019 heeft Power Wedge 3 vijf liftniveaus voor meer bruikbare posities en een verbeterde uitlaatpijp, zodat het effectiever is en er beter uitziet dan ooit.

Quad Hard-tank Ballast

Tot 2260kg op de Wakesetter-lijn. Onze ‘model specific quad hard tank ballast’ biedt u de mogelijkheid om de grootte en vorm van uw ideale wake met ongelooflijk gemak in te stellen.

Command center

Direct vóór het stuur geeft het heldere 12-inch MaliView-touchscreen met hoge resolutie u met een vingertikbediening de ballast, Power Wedge III, Surf Gate en navigatie, met snelle, gemakkelijke toegang tot aanpasbare rijder voorinstellingen, mediabediening en een verscheidenheid aan meterdisplays.

Interesse in onze Malibu Boats? Contacteer ons nu!