Malibu Boats, life without limits!

Of u nu wakeboard, surft, skiet of gewoon met vrienden en familie rondhangt, wij hebben een boot voor iedereen en elk budget.

Al dertig jaar lang heeft het Amerikaanse bedrijf Malibu Boats  de ervaring op het water maximaal benut.

We werken met een zorgvuldige aandacht voor detail en ontwikkeling voor de belangrijkste pro’s van vandaag, dit zijn de redenen waarom Malibu de best verkopende boot ter wereld is. En de eigenaren zullen het ermee eens zijn, er is gewoon iets heel cools aan de Malibu-sfeer die niet wordt geëvenaard door een andere ervaring. Wist je dat 1 op 2 ‘towboats’ ter wereld van Malibu Boats is?

Leie Nautic is al enkele jaren trotse invoerder en verdeler van Malibu Boats en Axis Wake in de Belux.

Ontdek hieronder onze Malibu Boats boten 2021!

M240

M220

25LSV

23LSV

22LSV

24MXZ

23MXZ

21VLX

21MLX

20VTX

TXi MO

TXi MO CB

Wenst u een Malibu Boat volledig zelf samen te stellen?

Geen probleem! Met de bootconfigurator stel je je eigen functionaliteiten én natuurlijk bootkleuren samen.

Onze innoverende technologieën!

Surf Gate

Met de high-speed hydraulische actuators van Surf Gate ™ kunt u zicht met de surfgolf snel van links naar rechts verplaatsen. Surf Gate creëert de meest dynamische speeltuin voor wakesurfen. Geen enkele concurrent komt in de buurt met hetzelfde instelbereik.

Power Wedge III

De Power Wedge III maakt je golven groter door de achterkant van de boot naar beneden te trekken en bespaart brandstof door je automatisch sneller te krijgen. Vanaf 2019 heeft Power Wedge 3 vijf liftniveaus voor meer bruikbare posities en een verbeterde uitlaatpijp, zodat het effectiever is en er beter uitziet dan ooit.

Quad Hard-tank Ballast

Tot 2260kg op de Wakesetter-lijn. Onze ‘model specific quad hard tank ballast’ biedt u de mogelijkheid om de grootte en vorm van uw ideale wake met ongelooflijk gemak in te stellen.

Surf Band

Welkom in de toekomst – maak elke golf die je wilt terwijl je erop rijdt. Malibu’s externe pols Surf Band zorgt voor volledige controle over je wave. Pas de snelheid, het volume, Surfgate en Power Wedge aan vanaf je pols.

Malibu Boats surf band

Interesse in onze Malibu Boats? Contacteer ons nu!