Malibu Boats, life without limits!

Of u nu wakeboard, surft, skiet of gewoon met vrienden en familie rondhangt, wij hebben een boot voor iedereen en elk budget.

Al dertig jaar lang heeft het Amerikaanse bedrijf Malibu Boats  de ervaring op het water maximaal benut.

We werken met een zorgvuldige aandacht voor detail en ontwikkeling voor de belangrijkste pro’s van vandaag, dit zijn de redenen waarom Malibu de best verkopende boot ter wereld is. En de eigenaren zullen het ermee eens zijn, er is gewoon iets heel cools aan de Malibu-sfeer die niet wordt geëvenaard door een andere ervaring. Wist je dat 1 op 2 ‘towboats’ ter wereld van Malibu Boats is?

Leie Nautic is al enkele jaren trotse invoerder en verdeler van Malibu Boats en Axis Wake in de Belux.

Ontdek hieronder onze Malibu Boats boten 2021!

M240

De Alpha. Het onovertroffen. De onverzettelijke. De ongeëvenaarde. De M240. De M240 heeft zijn vlag stevig op de top van de Malibu-lijn geplant. Een luxe wakeboot als geen ander, elk detail van de M240 heeft een luxe M-serie stijl en functionaliteit.

M220

Een nieuwe legende begint! De M-serie heeft officieel een nieuwe aanwinst. De M220 mag dan iets minder dan 7 meter zijn, hij offert niets op aan de luxe, prestaties en innovatieve kenmerken van zijn grotere broer, de eersteklas M240.

25LSV

De 25 LSV is waar luxe en prestatie samenkomen. Met 25 voet is deze boot de langste in de Luxury Sport V-Drive-serie. Snij door grote meren en rollende surfgolven met de slanke traditionele boog! Zelfs als deze volledig is geladen met een bemanning van 18 personen en afgetopte ballast is dit mogelijk.

23LSV

De 23 LSV is nieuw voor 2021. De legendarische 23 LSV is de best verkochte sleepboot aller tijden omdat hij alles levert wat een gezin nodig heeft voor een onvergetelijke dag op het water. De perfecte balans tussen prestaties, ruimte en behendigheid. Dit alles in een slanke, traditionele boogvorm die moeiteloos door groot water snijdt.

22LSV

Bloedlijn van een kampioen in een kleiner pakket. De 22 LSV, de meest compacte van de LSV-familie, heeft hetzelfde vermogen om wakker te worden, dezelfde comfortvoorzieningen en gebruikersgerichte technologie als zijn grotere broers, maar is met iets minder dan 6 meter toegankelijker voor kleinere gezinnen en nieuwe kopers.

24MXZ

Uw zomer, gemaximaliseerd. MXZ staat voor maximale ruimte, luxe en prestaties – en de 24 MXZ biedt dat allemaal en meer. Beroemd om zijn perfecte kielzog en golven, scherpe styling vermengd met de allernieuwste technologie en de meest ruime boog in de Malibu-lijn, is de 24 MXZ gedurfd en gemaximaliseerd.

23MXZ

Maximale ruimte, comfort en prestaties. De Wakesetter 23 MXZ is voor de bemanning die pro-level wakes en golven achter de boot en luxe van het volgende niveau binnenin eist. De augurk-vorkboog en de ultra-pluche cockpit-lounge bieden plaats aan 16 personen in stijl die u moet zien om te geloven. Met een groot aantal technische vooruitstrevende en wake-making-functies levert de 23 MXZ niet alleen het comfort van het schepsel.

21VLX

Veelzijdigheid en gemak, dat zijn de kenmerken van de 21 VLX, waardoor het de perfecte boot is voor uw eerste aankoop binnen  de Wakesetter-serie. Gedetailleerde Malibu pasvorm en afwerking sieren de ruime omhullende lounge en klassieke traditionele strik.

21MLX

De 21 MLX is een van de meest waardebewuste, prestatiegerichte wakeboardboten in de Malibu-lijn. De progressieve boog met brede neus is het opvallende kenmerk 21 MLX dat alle moderne voorzieningen bevat waarnaar u op zoek bent. Met zoveel beschikbare Malibu-functies voor deze geweldige prijs, is de enige keuze die u deze zomer meeneemt naar het meer.

20VTX

De 20 VTX is de ultieme drievoudige bedreiging van Malibu. VTX staat voor veelzijdigheid en het is echt de boot waar iedereen blij van wordt, of je nu wilt skiën, wakesurfen of wakeboarden.

TXi MO

De Response TXi, de meest gerespecteerde skiboot ter wereld, brengt prestaties tijdens evenementen als geen ander op het water. Uniek ontworpen voor de TXi, heeft de T-Cut Diamond Hull ™ keer op keer zijn prestaties bewezen, inclusief de 13 wereldrecords op zijn naam.

TXi MO CB

13-voudig waterskiwereldrecordhouder! Wat een titel en wat een woord!

De Malibu Response TXi is de ultieme koersdoder. Rotsvaste tracking dankzij de door toernooien goedgekeurde Malibu T-Cut Diamond Hull ™,  dit systeem zorgt ervoor dat je in een mum van tijd je volgende PB behaalt.

Wenst u een Malibu Boat volledig zelf samen te stellen?

Geen probleem! Met de bootconfigurator stel je je eigen functionaliteiten én natuurlijk bootkleuren samen.

Onze innoverende technologieën!

Surf Gate

Met de high-speed hydraulische actuators van Surf Gate ™ kunt u zicht met de surfgolf snel van links naar rechts verplaatsen. Surf Gate creëert de meest dynamische speeltuin voor wakesurfen. Geen enkele concurrent komt in de buurt met hetzelfde instelbereik.

Power Wedge III

De Power Wedge III maakt je golven groter door de achterkant van de boot naar beneden te trekken en bespaart brandstof door je automatisch sneller te krijgen. Vanaf 2019 heeft Power Wedge 3 vijf liftniveaus voor meer bruikbare posities en een verbeterde uitlaatpijp, zodat het effectiever is en er beter uitziet dan ooit.

Quad Hard-tank Ballast

Tot 2260kg op de Wakesetter-lijn. Onze ‘model specific quad hard tank ballast’ biedt u de mogelijkheid om de grootte en vorm van uw ideale wake met ongelooflijk gemak in te stellen.

Surf Band

Welkom in de toekomst – maak elke golf die je wilt terwijl je erop rijdt. Malibu’s externe pols Surf Band zorgt voor volledige controle over je wave. Pas de snelheid, het volume, Surfgate en Power Wedge aan vanaf je pols.

Malibu Boats surf band

Interesse in onze Malibu Boats? Contacteer ons nu!